Innovativ rottebekæmpelse er vejen frem

Det er ikke nogen hemmelighed at rotter er meget svære at bekæmpe. Selvom kommunerne i Danmark altid har gjort en aktiv indsats for at formindske rottebestanden så effektivt at skadedyrene ikke giver anledning til gener for befolkningen, så er rotteproblemerne ikke blevet mindre – tværtimod. Derfor skal der tænkes anderledes i kampen mod rotterne. Innovativ, giftfri og intelligent rottebekæmpelse er den eneste vej frem. Læs hvorfor.

Moderne rottebekæmpelse: innovativ, giftfri og intelligent

Innovativ rottebekæmpelse er giftfri

MyreExpressen Skadedyrskontrol mener at rottebekæmpelsen i Danmark ofte er uden markant succes, fordi der ikke bliver tænkt innovativt nok i kampen mod rotter.

Der kan være mange grunde til at en rottebekæmpelse ikke er succesfuld, og selvom det ikke nødvendigvis handler om brugen af gift, så kan der være mange problemer forbundet med brugen af det, som f.eks.:

  • Risiko for resistens
  • Risiko for sekundære forgiftninger (andre dyr spiser rottegiften)
  • Risiko for at der udlægges for lidt gift, fordi rotte- og musebestanden bliver fejlbedømt

Læs også: Hvorfor giftfri?

Derudover kan skadedyrsbekæmperne let være tilbøjelige til at gøre som de plejer, fordi det tidligere har “virket”. Det er både problematisk i forhold til rotternes biologi og det specifikke rotteproblem; rotter tilpasser sig konstant til deres omgivelser, hvilket er én af grundene til at de er enormt dygtige til at overleve. Derfor bør bekæmpelsen af dem altid være innovativ og tilpasset.

Gift må ikke bruges permanent mod rotter

Miljøstyrelsen har i de senere år stillet krav om at antikoagulante rotte- og musegifte ikke må udlægges permanent, for dermed at begrænse risikoen for negative miljø- og sundhedseffekter.

Intelligente og innovative rottefælder

Hos MyreExpressen tror vi på at fremtiden inden for rottebekæmpelse er giftfri. Derfor lægger vi stor vægt på strategisk rottebekæmpelse med intelligente rottefælder. Vores tilgang er med andre ord skræddersyet og designet til at komme rotterne bedre til livs.

Med vores innovative rotte- og musefælder, som vi selv er med til at designe, kan vi bedre forebygge og bekæmpe rotter uden brug af gift. Derudover er der mange fordele forbundet med moderne og intelligent rottebekæmpelse, som f.eks.:

  • De er aktive 24/7
  • De er miljørigtige og humane
  • De kan give alarm til bekæmperen ved rottefangst
  • De giver hurtigere responstid

Læs om vores innovative rottesikringer med 24/7 overvågning.

admin